Zomer van de Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

De brandveiligheid van uw personeel is gegarandeerd

Safety-Solutions On Site, afgekort als S-SOS, gelooft sterk in het waarborgen van de brandveiligheid van uw onderneming en uw personeel. Met dit belangrijke gegeven maken ze deel uit van de XL Groep Group. Hun faciliteiten omvatten veiligheid, verhuur en het opstellen van veiligheidsshops. De werknemers van S-SOS zijn preventieadviseurs niveau I-II en II en zijn daarnaast gecertificeerd als brand- en veiligheidswacht.

Een veiligheidsbeleid als essentiële noodzaak binnen uw bedrijf

Een efficiënt veiligheidsbeleid is een noodzaak om de brandveiligheid van zowel uw personeel als uw bedrijf te kunnen garanderen. Het doel van Area control en een algemeen veiligheidstoezicht is om hieraan bij te kunnen dragen. De veiligheidstoezichters brengen u een beter inzicht in het verhaal van brandveiligheid. Hun ervaringsdeskundigheid zal het verschil maken op de werkvloer. Vanzelfsprekend hebben kwaliteit en veiligheid voor Safety-Solutions On Site een hoge prioriteit om de veiligheid van uw personeel te kunnen garanderen. Alle hun opgeleide werknemers beschouwen dit niet slechts als hun job, maar hebben dit geïntegreerd als een levenswijze. Bovendien is dit bedrijf VCA-P – ISO 9001 – ECOVADIS – ISN gecertificeerd. Zeer duidelijk dus dat ze met hun expertise in staat zijn om een correct en flexibel veiligheidsbeleid aan u voor te leggen. Van hun diensten gebruik maken doet u simpelweg door hun veiligheidsmedewerkers in te huren.

Streef naar een brandveilige omgeving

Het is noodzakelijk te streven naar veilige werkomstandigheden voor uw personeel. Dit zowel op het gebied van gezondheids- en milieuaspecten alsook in situaties van brand. Om die doelen te bereiken is het personeel van S-SOS steeds bezig kwaliteitsvol werk te leveren aan u. Dit doen ze rekening houdend met de eisen en wensen van de klant en de organisatie. Bent u op zoek naar een VCA-P gecertificeerde industriële veiligheidsfirma? Dan geven wij u groot gelijk en kunnen we enkel maar positieve woorden uitspreken over de professionaliteit van dit bedrijf. Zet vandaag nog de brandveiligheid van uw personeel voorop.

https://www.s-sos.eu/