Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Deze elektricien nabij Kapellen maakt uw woning klaar voor een elektrische keuring

Tijdens een elektrische keuring wordt de elektra in uw gehele woning of gebouw gecontroleerd. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of alles voldoet aan de wettelijke eisen. U moet een elektrische keuring laten uitvoeren wanneer u een huis verkoopt met oudere elektra of wanneer u net een nieuwe elektrische installatie heeft laten plaatsen. Om ervoor te zorgen dat alles in orde is, kunt u uw elektra laten controleren door Helfa. Die elektricien in de buurt van Kapellen voert controles uit in de hele provincie Antwerpen.

Uw elektra van tevoren laten controleren

Een elektrische keuring kan erg duur zijn. U wilt er dus zeker van zijn dat alles in één keer in orde is. Om hier gegarandeerd van te zijn, kunt u het beste van tevoren een controle laten uitvoeren door de elektricien nabij Kapellen. U weet dan zeker dat uw elektrische installatie tijdens de keuring helemaal in orde is. Tijdens een controle zal die elektricien alle elementen goed controleren en ook eventuele reparaties uitvoeren.

Een schema laten tekenen

Bij de installatie van nieuwe elektra is het belangrijk dat u een duidelijk elektriciteit schema laat tekenen. Dat schema is ook een verplicht onderdeel van een elektrische keuring. Bij de elektricien in Kapellen kunt u een professioneel schema laten opstellen. Dat is een schematische weergave van alle elektra in een gebouw en waar die aanwezig zijn. Dat maakt het aanleggen van nieuwe elektriciteit een stuk gemakkelijker.

Een veilig gebouw

Het laten controleren van uw elektra is niet alleen een groot voordeel voor een keuring, maar het zorgt er ook voor dat uw woning compleet veilig is. Bij verouderde elektra kunnen er namelijk sneller gevaarlijke situaties ontstaan. Een controle door een professionele elektricien kan een gevaarlijke situatie voorkomen. U weet dan zeker dat uw woning of bedrijfspand volledig veilig is om in te wonen of te werken. U kunt voor controles in de provincie Antwerpen contact opnemen met Helfa.

https://www.helfa.be/