Zomer van de Fotografie
Image default
Particuliere dienstverlening

De beste orthopedische schoenwinkel nabij Brasschaat

Heeft u orthopedische schoenen nodig voor uzelf of voor een naaste? Bij orthopedie Van Der Steen, dé orthopedische schoenenwinkel in Brasschaat, vindt u gegarandeerd iets wat bij uw wensen past. Deze prestigieuze schoenenwinkel vindt u in de directe omgeving van Antwerpen. De schoenen van de orthopedische schoenenwinkel te Brasschaat zijn op maat gemaakt en hebben een lang leven. Denkt u aan orthopedische schoenen, dan denkt u vaak aan “robuuste” en “lelijke” schoenen. Niets is echter minder waar. Niet als u bij het juiste adres gaat winkelen. Deze prestigieuze schoenenwinkel wil dit negatieve beeld van de therapeutische schoen doorbreken en biedt schoenen aan met een verrassend hip en modern ontwerp. In de winkel vindt u moderne schoenen in talloze kleuren en modellen, gemaakt van de beste materialen en met een fraai ontwerp, zowel voor heren, dames als kinderen.

Kies de schoenen in uw stijl

Orthopedie Van Der Steen uit omgeving Antwerpen biedt orthopedische schoenen en zelfs sandalen in uw eigen stijl aan. De schoenen hebben stuk voor stuk een modern ontwerp en bieden daarnaast optimaal draagcomfort. Zo wordt het beste van twee werelden naadloos gecombineerd. De orthopedische schoenenwinkel uit Brasschaat biedt u op maat gemaakte schoenen aan voor elke voet conditie, van hallux valgus tot hielspoor en platvoeten. Eerst zal uw maat worden opgemeten, in de vorm van een blauwdruk of 3D-scan. Daarna zullen de orthopedische comfortschoenen voor u op maat worden gemaakt in het eigen atelier te Brasschaat.

Bekijk het aanbod online of in de winkel

Het ruime aanbod bekijken of een afspraak maken, kan vrijblijvend online. De orthopedische schoenenwinkel te Brasschaat maakt sandalen en schoenen voor u op maat. U vindt de vele mogelijkheden online. Mits het verzoek wordt goedgekeurd, worden de op maat gemaakte schoenen grotendeels door de mutualiteit vergoed. Orthopedische schoenen kopen gebeurt zorgeloos en snel. Voor u het weet zijn uw klachten verlicht en heeft u de ondersteuning die u nodig hebt.

https://orthovds.be/