Zomer van de Fotografie
Image default
Fotografie

Multifunctionele fotostudio in Gent voor elk evenement

U kunt het zo gek niet bedenken of u kan het organiseren in Loftstudio 85. Deze onderneming verhuurt een prachtige studio waar u al uw evenementen kan organiseren. Wilt u dus een fotoshoot houden op een originele locatie of zoekt u een grote ruimte met een muur om uw slideshow te projecten? In deze multifunctionele fotostudio in Gent is het allemaal mogelijk.

Tentoonstellingen van kunstwerken of andere producten

De fotostudio in Gent die ze te huur hebben staan, is ideaal voor uw volgende exhibitie. Heeft u een volledige collectie aan schilderijen die u aan het grote publiek tentoon wilt stellen? Of bent u een fotograaf die een exhibitie wilt houden voor de nieuwste reeks foto’s? Deze ruimte is zeker en vast perfect voor u. Dankzij het grote dakraam is er namelijk veel natuurlijk daglicht. Op die manier kan iedereen uw producten zeer goed bezichtigen. Houdt u het liever een beetje mysterieus? Deze ruimte kan u ook gemakkelijk verduisteren. Als u interesse heeft, is de volgende stap om een bezoekje te brengen aan loftstudio.be om deze prachtige fotostudio in Gent te ontdekken.

Organiseer al uw evenementen in deze ruimte

Fotoshoots en tentoonstellingen zijn natuurlijk niet het enige doeleinde waarvoor deze ruimte gebruikt kan worden. Bent u bijvoorbeeld een trouwfeest of formeel diner aan het plannen? Ook dat kan in deze ruimte. Er is namelijk een volledig uitgeruste keuken om de lekkerste hapjes in te bereiden. Als u wilt dat uw gasten ook even kunnen ontspannen, geniet u bij Loftstudio van een mooie tuin en een lounge. U krijgt toegang tot verschillende ruimtes wanneer u deze fotostudio in Gent huurt.

Neem contact met hen op voor een afspraak

Ziet u uw voorstelling of feest in deze prachtige ruimte al helemaal voor u en kan u niet langer wachten? Neem dan snel contact op met deze specialisten om een afspraak te maken. Wie weet houdt u binnenkort een succesvolle exhibitie of filmt u uw volgende videoclip in deze fotostudio in Gent.

https://www.loftstudio.be/