Zomer van de Fotografie
Image default
Management

Management degrees

Management graden geven studenten een brede basis in onderwerpen met betrekking tot het bedrijfsleven, financiën, economie en marketing. De meeste management graden hebben een zeer praktische focus, met mogelijkheden om stages en professionele projecten opgenomen als onderdeel van het programma te voltooien. Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in de theorie die gaat in het informeren van het beleid en de beste praktijken in het management, zijn er ook meer onderzoek georiënteerde management graden om uit te kiezen. En, natuurlijk, programma’s die de twee combineren.

 

Of je nu meer wilt leren over management, maar niet zeker weet in welke sector je wilt werken, of een bepaalde managementspecialisatie wilt verkennen in termen van rol (zoals human resource management) of industrie (zoals hospitality management), er zijn tal van graden beschikbaar om je managementcarrière een kick-start te geven.

 

De vraag naar management professionals in bijna elke sector van menselijke activiteit betekent dat u een breed scala van management opleidingen beschikbaar, waaronder vele onderwezen als gecombineerde honors of gezamenlijke programma’s (zoals business en management, management en marketing, management en wiskunde, management met internationale business, management met duurzaamheid) te vinden.

 

Wat kun je verwachten van managementopleidingen

Op undergraduate-niveau kunnen managementgraden worden aangeboden als een BA (Bachelor of Arts) of BSc (Bachelor of Science), afhankelijk van de instelling. Het duurt meestal drie of vier jaar om ze te voltooien, waarbij sommige instellingen de mogelijkheid bieden om een extra jaar stage te lopen of in het buitenland te studeren. Managementopleidingen worden vaak aangeboden in universitaire afdelingen die bekend staan als “business schools” of door speciale “schools of management”.

 

Het onderwijs bestaat meestal uit een combinatie van lezingen, seminars en colleges, waarbij van de studenten wordt verwacht dat ze presentaties geven, verslagen opstellen, essays schrijven, probleemopstellingen maken en deelnemen aan groepsdiscussies. Beoordeling vindt meestal plaats in de vorm van een essay, scriptie of opdracht, een groepsproject, examens, of een combinatie van deze elementen.

 

Je begint in het eerste jaar met kerncursussen over onderwerpen als inleiding in de boekhouding, inleiding in de informatica, inleiding in het management, actieonderzoek, toepassingen in het management, bedrijfseconomie, analyse van de bedrijfsomgeving, bedrijfsrecht, bedrijfsstatistiek, financiële wiskunde, beheer van bedrijfsfuncties, managementwetenschappen, marketingtheorie en -praktijk, organisatiestudies, onderzoek in management en systeemdenken. Vervolgens kunt u kiezen uit een reeks meer gespecialiseerde managementonderwerpen, zodat u zich kunt richten op de aspecten van management die u het meest interesseren.

 

Belangrijkste vaardigheden

Veel voorkomende vaardigheden die je opdoet met een managementopleiding zijn onder meer:

 

Specialistische kennis van een bepaalde managementrol en/of bedrijfssectorInzicht in elementaire bedrijfspraktijken en -structurenInzicht in management- en bedrijfstheorie, strategie en onderzoekBrede kennis van wereldeconomieën en financiële marktenInzicht in en gebruik van financiële en numerieke gegevensInzicht in en gebruik van effectieve onderzoeksmethodenAnalytische en kritische denkvaardighedenUitstekende organisatie en timemanagementUitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardighedenGoede probleemoplossende en besluitvormingsvaardighedenAlgemene IT-vaardighedenAlgemene numerieke vaardighedenLeidinggevende vaardighedenIn staat zijn om in een team te werkenIn staat zijn om initiatief te nemen.

Verken de hoekstenen van bedrijfsmanagement, specialiseer u in de gebieden waarin u het meest geïnteresseerd bent en studeer af met uw eigen programma op maat dat net zo uniek is als u bent.

 

TopUniversities.com neemt een diepgaande duik in de Master in Management aan de Spaanse IE Business School en waarom het zich onderscheidt.

 

Het programma is ontworpen voor jonge professionals en pas afgestudeerden en omvat meer dan 50 keuzemodules, zeven specialisaties en stelt u in staat een persoonlijke routekaart te maken naar de zakelijke carrière die u wenst.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/