Zomer van de Fotografie
Image default
Groothandel

Alle tuinbenodigdheden voor de land- en tuinbouwsector in Mechelen

Bent u werkzaam in de land- en tuinbouwsector? En wilt u gaan investeren in verschillende strooisels, veevoeder, tuinproducten of misschien wel bakbenodigdheden? Bij Spoelders in Hombeek weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Dit familiebedrijf combineert hun passie voor het vak met hun oog voor verschillende technische ontwikkelingen. En dat met pure klantvriendelijkheid. Ontdek welke tuinbenodigdheden u bij dit bedrijf nabij Mechelen kunt kopen.

Een rasecht familiebedrijf

Als u tuinbenodigdheden en andere producten bij deze tuinwinkel nabij Mechelen gaat kopen, dan weet u dat u kiest voor een rasecht familiebedrijf met jarenlange ervaring. Dit bedrijf is sinds 1848 actief binnen deze specifieke sector, namelijk de land- en tuinbouwsector. De ervaring van deze aanbieder spreekt dus zeker voor zich. Als betrouw toeleveringsbedrijf bieden ze verschillende hoofdactiviteiten aan. Deze bestaan onder meer uit:

  • Paardenvoeders: hun eigen merk paardenvoeder geheel gebalanceerd
  • Graanmengsels: het produceren van deze graanmengsels voor kippen
  • Opslag: Op- en voerslag van het drogen van granen en mais
  • Verkoop: verkoop van veevoeders, granen, meststoffen, zaden en andere tuinbenodigdheden

Blijf op de hoogte van de aanbieding van dit familiebedrijf

Heeft u interesse om tuinbenodigdheden bij dit bedrijf nabij Mechelen te kopen? Schrijf u dan zeker eens in voor de nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe producten. Ook zeker leuk om inspiratie op te doen. Voor het gehele aanbod kunt u een kijkje nemen op de website van deze aanbieder of kom langs in Hombeek. In de winkel bieden ze een uitgebreider aanbod aan dan online. Weet u niet welke middelen u nodig heeft? Of twijfelt u over de aanschaf van een producten? De experts van dit bedrijf staan voor u klaar. Stel u vragen door de contactgegevens raad te plegen of spreek een medewerker aan in hun winkel. Zij zullen u voorzien van professioneel en deskundig advies.

https://www.spoelders.be/nl/home