Zomer van de Fotografie
Image default
Groothandel

Deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen heeft alles wat u nodig hebt

Bent u werkzaam in de horeca als restauranthouder of cateraar, of bent u bijvoorbeeld slager van beroep? Dan hebt u uiteraard nood aan een plek waar u gemakkelijk, snel, veilig en goedkoop al uw benodigdheden in grote volumes kunt aankopen. Bekijk in dat geval zeker de website van diepvriesgroothandel Biervliet Freez Center uit Diksmuide, West-Vlaanderen. Waarom? Omdat je bij hen keuze hebt uit een gigantisch aanbod aan zowel food- als non-food-artikelen. Zo kan u bij hen zowel terecht voor bijvoorbeeld vleeswaren, groenten, fruit, frietjes en schaaldieren, als voor verpakkingsmaterialen, onderhoudsspullen, papierwaren en nog veel meer. Breng dus zeker eens een bezoekje aan hun website als u geïnteresseerd bent! 

Iedere maand speciale acties

Biervliet Freez Center mag dan wel gelegen zijn aan de kust, deze diepvriesgroothandel levert in heel West-Vlaanderen, meetjesland én in Gent. Naast deze geografische sterkte, is er ook nog het voordeel van de snelle leveringstijden. Biervliet Freez Center kan op dat vlak namelijk uitstekende cijfers voorleggen: de meeste producten die u bij hen kan kopen, kunnen binnen een dag bij u bezorgd worden. In bepaalde gevallen is zelfs een levering op de dag zelf mogelijk, namelijk wanneer u uw bestelling doorgeeft voor 5u in de ochtend. Een andere troefkaart betreft de vele promoacties die elke maand georganiseerd worden door deze expert. Zo kan u aan een verminderde prijs inslaan, en zo eventueel kennismaken met nieuwe producten die u altijd kan gebruiken in uw eigen zaak.

Breng een bezoekje aan hun online winkel

Deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen is ook op prijs-kwaliteit-vlak een geweldig adres. Biervliet Freez Center uit Diksmuide is namelijk een belangrijk onderdeel van de gerenommeerde aankoopgroepering AZ Food Horrecagrossiers, waardoor aan de onderhandelingstafel een uitstekende positie ingenomen kan worden. Dit verrekent zich uiteraard door in de prijzen van de producten die door hen te koop worden aangeboden. Bent u benieuwd naar hun grote aanbod en scherpe prijzen? Bezoek zeker eens hun website! Ook voor eventuele vragen en opmerkingen kan u hier terecht.