Zomer van de Fotografie
Image default
Groothandel

Dé kunststof groothandel uit Aalst

Ben je op zoek naar platen of staven gemaakt van kunststof, dan is Cuprochimique dé groothandel voor jou. Wat ook je bouwproject of andere behoeften zijn, met de op maat gemaakte kunststof producten van deze specialist kun je alles maken. Deze kunststof groothandel helpt particulieren bij hun doe-het-zelf projecten en ook garagemakers, bouwbedrijven en constructeurs bij alles wat ze nodig hebben voor hun huidige bouwproject. Kunststof is een sterk, duurzaam en kwalitatief materiaal met een verscheidenheid aan functies. Daarbij kan het in een groot aantal verschillende kleuren worden uitgevoerd en is het goed bewerkbaar.

Maatwerk ook mogelijk

Deze specialist uit Aalst levert kunststof platen en staven in verschillende maten en kleuren. Je kunt het volledige assortiment online bekijken en je zo een goed idee vormen van wat de mogelijkheden zijn. Staat jouw product hier niet tussen? Dan is maatwerk voor Cuprochimique ook geen enkel probleem. Dat komt doordat kunststof gegoten wordt en dus bijzonder veelzijdig is. Of je nu een muur af wilt werken, deuren produceert of je specialiseert in het inrichten van winkels, deze kunststof groothandel heeft vast de materialen die je zoekt voor een speciaal eindresultaat.

Niet alleen een specialist voor kunststof

Deze specialist uit Aalst is een kunststof groothandel die levert in België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Naast kunststof leveren ze ook platen en staven in andere materialen, met name inox en non-ferro metalen. Dat betekent dat ze je ook kunnen helpen aan platen en staven van aluminium, koper, messing en brons, in een groot aantal afmetingen en diktes. Om jou zo goed mogelijk te helpen kan deze kunststof- en aluminium groothandel het lakwerk, knip- en zaagwerk en de anodisatie ook voor je uitvoeren. Daarbij hebben ze de logistiek en het transport van de eindproducten ook volledig zelf in de hand. Voor platen en staven van kunststof, inox of non-ferro metaal ben je bij deze specialist aan het goede adres.

https://www.cupro.be/