Zomer van de Fotografie
Image default
Groothandel

Incontinentiemateriaal van allerlei merken

Incontinentie komt in allerlei soorten en gradaties voor. Sommige mensen hebben slechts last van enkele druppels urineverlies. Anderen hebben dan weer last van zwaar urineverlies of hebben zelfs moeite om stoelgang op te houden. Omdat er zoveel gradaties zijn, zijn er ook heel wat verschillende merken en soorten incontinentiemateriaal. Bij Tomcare vind je heel wat verschillende merken en producten in hun webshop. Ze hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod aan ABENA, ABSORIN en MOLICARE. Lees verder en ontdek wat voor incontinentiemateriaal je het best kunt kopen.

Materiaal op maat van uw probleem

Van elk merk vind je tal van producten. Zo ben je zeker dat jouw probleem verholpen kan worden. Heb je bijvoorbeeld last van lichte tot matige incontinentie? Dan volstaat een inlegverband waarschijnlijk. Deze vind je in de webshop van Tomcare onder andere van ABSORIN, ABENA, DAILEE. Let op: elk merk heeft zijn eigen manier om de absorptiegraad weer te geven. Daardoor is het vaak moeilijk, zeker wanneer je voor de eerste keer incontinentiemateriaal bestelt, om te weten welk materiaal je nodig hebt en welk merk het best bij jouw noden past. Heb jij last van zware incontinentie? Dan zal een inlegverband niet volstaan en kan je beter een kleef- of inlegluier kopen. Ook hier geldt weer hetzelfde. Daarom kan je bij twijfel best contact opnemen met je dokter of met de experts van Tomcare. Zij helpen je graag verder aan het juiste materiaal.

Plaats je bestelling discreet

Indien je last hebt van urine- of stoelgangverlies wil je waarschijnlijk niet dat veel mensen dat weten. Via deze webshop kan je het perfecte incontinentiemateriaal online bestellen. Dat is erg discreet, waardoor niemand hoeft te weten waar jij last van hebt. Heb je de juiste producten gevonden? Bestel ze dan vandaag nog en ga terug zonder zorgen op pad! Vraag ook zeker om advies bij twijfel.

https://www.tomcare.be/nl/